Parroquia La Matanza is gelegen ten zuiden van de provincie Alicante, in de streek van de Vega Baja de Segura, beschermd achter de bergrug van Orihuela.  De meerderheid van de lokale bevolking wijdt zich aan het telen van citroenen, amandelnoten en appelsienen.  Daar, te midden van de vele plantages, ligt Bed & Breakfast “Casa la Paloma”.

Bij Anja en Ludi

In mei 2018 hebben we onze droom kunnen waarmaken en zijn we begonnen met het uitbaten van de B&B Casa La Paloma.

Casa La Paloma staat voor gezelligheid, rust en culinaire verwennerij. We zijn beiden fervente hobbykoks, dus onze gasten verwennen met lekker eten is één van onze prioriteiten.  We maken onder andere zelf confituur van onze eigen fruitbomen, pistolets, vers gedraaid ijs, dranken, … Koken is onze passie.

De B&B is rustig gelegen tussen de citroen- en sinaasappelbomen in het kleine dorpje La Matanza.  In het dorp is er een bakker en de veelzijdige ‘potshop’ waar je werkelijk alles vind: apotheker, tapasbar, restaurant, …

 

B&B Casa La Paloma is ook de ideale uitvalsbasis om allerlei uitstappen te maken en te genieten van de mooie natuur die de regio te bieden heeft.  Er zijn talrijke wandel- en fietsmogelijkheden in de nabije omgeving.  Hiervoor kan je gratis gebruik maken van onze fietsen.

Na een dagje op pad kan iedereen nog even ontspannen op zijn privéterras of gezellig samen in het gezamenlijk salon.  We luisteren graag naar hoe jullie dag is verlopen en wisselen met veel plezier ervaringen en tips uit over restaurantjes, bezienswaardigheden en mooie plekjes.

Indien jullie geen zin meer hebben om na zo’n dag nog een restaurant op te zoeken of zelf te koken, zijn jullie meer dan welkom om bij ons te blijven eten ’s avonds.  Als het eten een beetje gezakt is, kan je de dag nog afsluiten met een frisse duik in ons mooi verlicht zwembad.

We kijken er alvast naar uit om jullie te mogen verwelkomen in onze B&B Casa La Paloma.

Tot gauw!

B&B Casa la Paloma